List

Vill du väcka upp häxan inom dig? (Häxbrevkurs)

0

Vill du väcka upp häxan inom dig till liv? Då har jag en liten brevkurs som kanske kan passa just dig. Jag lever med den filosofin att vi alla har en liten häxa inom oss. Och då kan man ju fråga sig vad en liten häxa kan stå för. Jag anser att det är den där urkvinnliga kraften som vi har inom oss och som vi inte riktigt hinner eller tillåter oss att släppa fram.

Att ta fram fram häxan inom sig handlar om att hitta sig själv och sina rötter. Att våga vara sig själv och lyssna på sin intuition. Att hitta sitt innersta väsen och utifrån det skapa sin egen skaparkraft och verklighet. Där har du magin, att tränga in i dig själv, in till ditt eget inre magiska rum. Och där kanske du hittar henne, din egen speciella häxa.

Kanske du känner dig annorlunda på något vis? Du har en dragning till naturen, en dragning till månen eller till örter? Kanske du har småfolk omkring dig? Kanske du är intressarad av hur tarotkort fungerar eller tycker du om att tyda dina drömmar?

Vilka verktyg behöver man och hur ska man komma igång med sina häxerier? Häxans historia? Jag kommer att berätta om några svenska historiska häxor som hamnade i bålet. Häxkursen kommer även att bestå av enkla ritualer du kan göra själv hemma. Det kommer att finnas magiska tips och recept. Hur finner man sitt häxnamn? Själavård. Även personliga funderingar och tankar kommer att finnas med. Och jag kommer att berätta om mig själv och vem jag är i första häxbrevet.

Häxkursen är i 2 månader där du får ett litet förbrev i slutet av september för att komma i rätt stämning. Pris för hela brevkusen är 800 kr och ska vara betalt senast 6 september 2020. Det första riktiga häxbrevet skickas runt den 13 oktober där det ingår en Halloweenspecial. Och det andra häxbrevet kommer runt den 20 november och där det ingår en Yulespecial.

Detta är ingen djupgående eller avancerad kurs, utan en kurs där jag på ett enkelt sätt hjälper dig att komma igång med ditt häxarbete. Det får inte vara för komplicerat i början tycker jag. Jag har även gjort den till en häxkurs som kommer till din privata brevlåda, lite old time sådär. Jag tycker det känns mera gediget med ett vackert kompendium som man kan ha framför sig i handen och läsa.

När du anmält ditt intresse till lilitha@live.se så mejlar jag tillbaka info om betalning som sker i förskott via swish eller konto. Hela summan betalas på en och samma gång.

Om det är något mera du undrar över så är det bara att mejla mig

Puss å kram ? Lilitha Hex

Häxa och Freja Naturprästinna

https://facebook.com/events/s/kvastresan-slapp-fram-haxan-in/626228738316324/?ti=as
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke