List

Jag visste bättre…

0

Jag får svårt för att andas. I bland känns det som jag håller på att dö. Att jag bleknar. Jag känner mig så himla rädd. Rädd att inte passa in. Rädd att inte räcka till. Rädd att inte kunna skydda.

Jag vill hitta den där djupa källan. Där jag kan se mig själv för den jag är. Att jag duger. Räcker till. Där jag kan se den sanna bilden av mitt åldrande ansikte. Där jag kan se rädslan. Se sanningen. Se varenda jäkla lilla rynka. Livet. Döden. Alltet. Allt på samma gång där i min spegelbild…Häxtid

Acceptans. Tillit. Karma. Jag minns hur jag satt där vid bäcken. Naken. Trött. Sviken. Jag ville använda magi. Förvandla vissa till paddor. Men jag visste bättre än att skada dem som gör mig rädd. Som har sårat mig.

Med vattnets helande krafter bad jag om styrka. Jag bad om mod och sköljde av mig bitterheten. Sköljde mina ögon. Då plötsligt stod hon där. Hon som är jag. Hon som är sanningen. Godheten själv. Orädd. Stolt. Rakryggad. Vad hände egentligen längs vägen…

Gillar du det jag skriver. Följ mig gärna på mitt Häxinsta: lilithahex

Puss & Kram ? Lilitha Hex

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke