List

Jag kommer överleva igen…

0

Jag undrar hur jag kände när jag gick där för länge sen? Barfota. Under månen. Hur jag tänkte? Om jag kände mig fri? Eller är det nåt jag bara tror, eller hoppas? Kanske det är så att tiderna har förändrats, men inte känslan. En del av mig som alltid funnits där. Rastlösheten. Oron. Den där känslan av fångenskap. Smygandet. Att inte få leva det liv jag vill, det liv jag längtar efter. Tänk om det alltid varit så?

?

Dags för förändring. Transformation. Det är så mycket jag måste ta itu med. Min vikt. Min hälsa. Mitt arbete. Dåliga vanor. Hur jag bor. Lever. Ghaaaa! Hjulet bara snurrar på. Och jag vet vad som ska göras. Tiden tickar Tick! Tack! Men jag står bara och tittar på…

Häxtid

Sensommar. Skördetid. Det är den 8:e månaden och månen är i avtagande. “Time for deep cleansing”. Dags att skala av mig själv och jaga bort mina fiender. Dags att utföra besvärjelser för att bli av med det som jagar mig. Det som förföljer mig om natten. Som gnager inom mig om dagen.

?

Jag gör mig redo för nästa månvarv. Jag måste orka lite till…

?

Tid för ceremoni. Häxhatt på. Jag ska bränna örter i min kittel. Jag väljer att ge då jag även tar. Jag ska offra till universum. Tacka Gudinnan. Känna balansen. Tilliten. Jag ska ta tillbaka min kraft. Mitt mod. Jag måste lösa på snaran runt min hals. Jag har överlevt tidigare. Jag kommer överleva igen.

Följ mig gärna på mitt Häxinsta: lilithahex

Puss & Kram ? Lilitha Hex

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke