List

Min längtan…

0

Jag längtar så. Längtar. Längtar. Längtar. Jag längtar tillbaka till ursprunget. Till naturen. Det gröna. Det lummiga. Den friska luften. Småfolket. Älvorna. Magin.

?

Jag kan känna det stilla regnet som sköljer bort all min oro, min ångest. Som renar mig. Som smeker mitt ansikte. Som påminner mig om hur fri jag en gång var…

Häxtid.

Att leva nära naturen är nog min innersta dröm. Att få ha mitt eget lilla häxhus vid skogsbrynet, med humle vid knutarna, salvia i taket och lavendel vid brevlådan. Och med flugsvampar som står där intill om hösten.

???

Kvasten skulle stå utanför dörren och vakta så att inte något elakt oknytt skulle komma in i huset. Eller också skulle den stå där redo om jag snabbt skulle behöva ”swissa” iväg.

?

I köket skulle förstås den stoooora häxkitteln stå och puttra i den öppna spisen. Kaffekokaren skulle vara redo för en fikastund när som helst. Katten skulle ligga i fönstret och tvätta sin svarta päls, och själv skulle jag sitta vid köksbordet och plocka med mina skördade örter.

?

Eller så skulle jag bara sitta och njuta av tillvaron. Ingen stress. Inga måsten. Det är skönt att sitta och drömma sig bort till svunna tider. För jag är säker på att jag en gång i ett av mina tidigare liv suttit där i mitt lilla häxhus. Även om några av attributen är visuella…

Följ mig gärna på mitt Häxinsta: lilithahex

Puss & Kram ? Lilitha Hex

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke