List

Växande måne…

0

Hocus pocus dear crescent moon ? En stilla afton då jag andas mitt liv. Då hör jag trasten sjunga toner från den gamla världen. Jag minns. Åh, jag minns hur jag gick barfota, fri i själen. Fri att göra vad jag vill. Fri att våga möta mig själv. Fri att möta livet. Kanske var det bara en dröm om natten jag haft. Men den kändes så äkta…

Häxtid

Att vandra tyst genom månens faser. Så tyst att du kan höra månen tala. Om livet. Om döden. Om mig. Och om dig. Att se den växande månen. Att känna kreativiteten. Att utföra magi som gynnar min hälsa. Som gynnar min själ. Hokus pokus min vackra själ. Se till att du behandlas mycket väl. Må det ske…


Följ mig gärna på mitt häxinsta: lilithahex

Puss & kram ? Lilitha Hex

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke