List

Häxvandring

0

Att gå ensam i en öde stad och känna friheten i att vara den jag är. Att lukta, lyssna och känna. Att blunda och gå men ändå hamna rätt. Att dansa för släckta lyktor. Att dra händerna längs husens väggar. Känna den sträva fasaden. Jag väljer att känna på livet fast det tar emot i bland.

Häxtid

Att sätta på mig hatten för att jag känner mig stolt. Att ta mig friheten att vara den jag är. När ingen behöver se. Jag har inget att bevisa. I min värld är jag prästinna. Jag är häxa. Jag är kvinna. Jag är den jag alltid varit. Den som universum en gång gav liv. Kraxa, flaxa mina vänner. Jag lämnade kvasten hemma…

Följ gärna mitt häxinstagram: lilithahex ?

Lilitha Hex

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke