List

Jag vill inte tystna…

2

Att vandra i ett svajande rågfält och ta på livet. Att känna hur cellerna i kroppen fylls på med energi. Känna hur det kittlar på fingertopparna. Att känna hur den sträva rågen ändå tvekar i handen, såsom livet gör ibland. Jag stannar. Livet stannar. Jag står i skuggorna…

Häxtid

Månen drar sig tillbaka. Magin försvinner in i mig. Den fyller min kropp med vedmod, hamnar i vila. Jag återhämtar mig. Pustar ut. Jag hämtar kraft för att orka gå framåt. Lyssnar på mina drömmar. Lyssnar på min inre längtan. Dit jag vill komma. Där jag vill vara. Att inte låta skriket inom mig tystna. Jag vill höras. Jag vågar. Sakta men säkert. En bit i taget. Hur är det med dig? Vågar du?

Lilitha Hex

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Yolanda den

    <3 kram

    • lilithahex den

      Kram ?

Lämna en tanke