List

Magiska träffar och möten

3

För tillfället är jag sjukskriven för inflammation i korsryggen. Inte speciellt kul att bara ligga i sängen och stirra upp i taket. Jag har tittat på tv, hållit på med mobilen och lyssnat på ljudböcker å jag vet inte allt. Och även om det är skönt för benet att ligga så blir det långtråkigt i längden. Och visst rör jag lite på mig. Det måste jag.  Men det behövs inte så mycket innan jag måste gå och lägga mig och vila igen. Det gör till och med ont när jag sitter. Jag blir lite rastlös faktiskt. Jag kan inte jobba eller träffa barnbarnen heller. Inte städa heller…oj, vad synd. Det är en tid för vila helt enkelt. Om det inte vore för värktabletter skulle jag inte kunna och sitta här och skriva heller för den delen. Vissa har även skickat heeling till mig. Tack för det älskade vänner.

Som tur är har jag mina häxerier och att hålla på med. Och just nu har jag startat en ny grupp på Fejjan. Det är en en mötesplats för er som vill lägga upp andliga kurser, event och andra magiska möten för oss likasinnade. Gruppen är också till för er som vill ha koll på var och när dessa magiska möten sker i landet, eller utomlands. Här kan man även göra reklam för sina hemsidor och liknande. Det är skönt när vissa saker är samlade på samma ställe tänker jag. Sök gärna in om intresse finns. Just nu är den väldigt tomt därinne men hoppas den ska fyllas av många härliga händelser och medlemmar. Sök in här om du skulle vara intresserad: https://www.facebook.com/groups/344473919657474/ Vi får se om det blir någon uppslutning därinne. Annars är det bra med mig. Så klart jag blir lite deppad emellanåt av situationen. Vill ju verkligen ut och röra på mig och jobba. Och så vill jag ju träffa mina barnbarn. Men de försvinner ju inte. Jag får ta igen det framöver. Men tusan vad jag längtar efter dem. Det var ju flera dagar sen jag träffade dem….haha.

Inte alla häxor bor i Salem, men…

Men jag har ju aldrig sett på så mycket på Tv och på så många tv-serier som jag gjort den senaste veckorna Det har varit Springfloden, Rekviem, Det som göms i snö, Gråzon, Arkiv-X osv. Mina ögon börjar bli mer eller mindre fyrkantiga…haha. Och en annan serie som jag fattat tycke för är Salem på Netflix. Den verkar bra på något vis. Har bara sett 4 avsnitt, men däri händer det grejer vill jag lova. Häxor, magi och äventyr. Fast häxorna i fråga är tyvärr inte speciellt goda. Men det är väl det som gör serien spännande. Sen älskar jag de gotiska nyanserna i serien. Det goda möter det onda och så lite kärlek i emellanåt. 36 avsnitt finns, så jag har att göra. Hur som,  jag är lite svag för serier som innehåller magi och trolldom. Jag vet inte varför?

Spökerier i huset på höjden…

Så har jag börjat titta på en annan serie på Netflix, The haunting of Hill house. Ja, jag är förtjust i spökerier också. Och den här serien är riktigt läskig tycker jag.  Bra musik som stärker stämningen. Jag låg och tittade med mobilen och hade hörlurar på mig, och på riktigt, jag var tvungen att sänka volymen för att jag blev så påverkad av stämningen som blev…haha. Men helt i min smak. Att den ena systern det handlar om dessutom är begravningsentreprenör gör ju inte serien mindre skrämmande. Ni kan ju tänka er vad som händer nere i bårhuset. Men har bara sett 2 avsnitt av 10. Perfekt att titta på nu i höstrusket.

Ja, detta inlägg blev ju rena rama tv-recensionen. Men det fick bli så när jag är sjukskriven och nästan bara kan ligga ner. Men jag går hos både kiropraktor och sjukgymnast just nu. Vet att man inte bör kombinera dem och kommer inte gå till bägge i fortsättningen. Men så här i början fick jag lite panik och ville bli av med värken så fort som möjligt. Men jag har förstått att det inte kommer att gå fort. Allt har sin tid. Och jag bidar min tid. Snart hjular jag och skuttar omkring igen… (Skrattgubbar i massor)

Ha en fin lördag

Puss & Kram Lilitha Hex

Häxa, människa & Freja NaturPrästinna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. Familjen Persson den

  ..inflammation ryggen:
  -”Björkaska/Te”.
  -Det som skyddar bikuporna, hartset, tugga p en klump.
  -Kokosolja.
  -AloeVera.
  -DurianTe
  -GröntTe
  -Lingon. Blåbär…
  -”Bakpulver”.
  -och några av de andra vanliga växterna ang inflammation..

  • lilithahex den

   Tack! Kram

 2. Ellinor den

  ❤️❤️❤️kram

Lämna en tanke