List

Brevkurs – Vill du väcka upp häxan inom dig?

4
Vill du väcka upp häxan inom dig till liv? Då har jag en liten brevkurs som kanske kan passa just dig. Jag lever med den filosofin att vi alla har en liten häxa inom oss. Och då kan man ju fråga sig vad en liten häxa kan stå för. Jag anser att det är den där urkvinnliga kraften som vi har inom oss och som vi inte riktigt hinner eller tillåter oss att släppa fram. Att ta fram fram häxan inom sig handlar om att hitta sig själv och sina rötter. Att våga vara sig själv och lyssna på sin intuition. Att hitta sitt innersta väsen och utifrån det skapa sin egen skaparkraft och verklighet. Där har du magin, att tränga in i dig själv, in till ditt eget inre magiska rum. Och där kanske du hittar henne, din egen speciella häxa.
Kanske du känner dig annorlunda på något vis? Du har en dragning till naturen, en dragning till månen eller till örter? Kanske du har småfolk omkring dig? Kanske du är intressarad av hur tarotkort fungerar eller hur man enkelt kan tyda sina drömmar? Vilka verktyg behöver man och hur ska man komma igång med sina häxerier? Häxans historia? Jag kommer att berätta om några svenska historiska häxor som hamnade i bålet. Häxkursen kommer även att bestå av enkla ritualer du kan göra själv hemma. Det kommer att finnas recept och enklare örtlära. Vilka böcker som är bra att läsa Hur finner man sitt häxnamn? Osv… Även personliga funderingar och tankar kommer att finnas med. Och jag kommer att berätta om mig själv och vem jag är i första häxbrevet. Ja, det är lite av vad min häxkurs kommer att innehålla. Varje månad kommer du att få ett häxbrev i din brevlåda med en liten magisk gåva speciellt till dig. Den första gåvan blir lite extra då det är ett häxarband som blir som blir din välkomstgåva. I kursbrev 2 kommer ni få ett eget vägledande tarotkort som magisk gåva. I övriga häxbrev blir de magiska gåvorna hemligt än så länge.

När startar häxkursen?

Häxkursen kommer att starta i Marsmånad. I samma månad som jag själv föddes och då mitt eget häxhjärta började klappa, och till och med oktober, med uppehåll i juni och julimånad. I oktobers häxbrev blir det lite extra Halloweenfeeling. Varje häxbrev kostar 250 kr totalt och då är frakten på häxbrevet + den magiska gåvan inräknad. Brevet kan även sändas via mejl och kostar då 200 kronor och då ingår ingen magisk gåva. Dock får alla som väljer att gå kusen ett häxarmband som en välkomstgåva när kursavgiften är betald. Pris för hela brevkusen är: 1500 kr. (7 månader) . Via enbart mejl 1200 kr. När ni anmält ert intresse  så skickar jag info till er om betalning som sker via swish eller konto. Hela summan betalas på en och samma gång. Inga delbetalningar alltså! Ni anmäler er här i bloggen eller till lilitha@live.se. Skriv HÄXKURS som ämne.
Jag kommer även att starta en liten facebookgrupp för er som väljer att gå kursen så att ni kan dela med er av era tankar och funderingar. Denna grupp är bara för er häxmedlemmar och ingen grupp som jag kommer att leda och styra så länge alla håller en god ton till varandra. Gruppen kommer att vara hemlig. Om ni undrar något får ni förstås fråga mig eller pm:a, men jag kommer inte att vara aktiv där inne hela tiden. Det är ni som går brevkursen som äger gruppen. Det kommer heller inte ingå några läxor och inlämningar till mig. Det är en självständig kurs där personligt ansvar är den röda tråden. Men ni får gärna dela med er av era intryck i gruppen.

Det ska inte vara för komplicerat…

Detta är heller ingen djupgående eller avancerad kurs, utan en kurs där jag på ett enkelt sätt hjälper dig att komma igång med ditt häxarbete. Det får inte vara för komplicerat i början tycker jag. Och dert ska vara lätt att förstå utan en massa krångliga ord och beskrivningar. Jag har även gjort den till en häxkurs som kommer till din privata brevlåda, lite old time sådär. Jag tycker det känns mera gediget med ett vackert kompendium i handen att läsa och det är alltid trevligt att få en liten magisk gåva.
Om det är något mera ni undrar över så är det bara att skriva här i bloggen eller mejla mig lilitha@live.se. Skriv HÄXKURS så att jag ser vad mejlet handlar om.
Ha en fin dag och låt kärleken flöda.

Puss & Kram ? Lilitha Hex

(Häxa som går 2:a året i Lola Korpstjärnas prästinneutbildning Frejas döttrar och söner)

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. schema den

  Hej

  Jag heter Marie Nyberg och jag är intresserad av att gå denna kurs. Jag jobbar i dag på Vivis tarotlinje men har alltid varit intresserad och nyfiken på häxkraft och spådomar. Jag har inte kommit i gång för att jag tycker det verkar svårt och jag är osäker. Vill verkligen komma igång eftersom det känns som om det är den pusselbiten som är borta i mitt liv.
  mvh Marie

  • lilithahex den

   Jättekul. Det kommer bli en härlig kvastresa, Kram Lilitha Hex

 2. Madde den

  Hej. Är intresserad av denna kurs, är det försent att anmäla sig nu?

  • lilithahex den

   Hej, det är inte försent att anmäla sig nu. Finns du på facebook så kan jag skicka mera info? Kram Lilitha Hex

Lämna en tanke