List

Nya tider är här…

0

2017 var ett speciellt år. Många roliga händelser har skett. Och det mest fantastiska. Månen visade mig tecken. Ett barn skulle födas. Och mitt första älskade barnbarn Molly föddes i början av året och fyller 1 år nu till helgen. Hon är så otroligt charmig och fin. Min ängel. Min älskling. Lilla älva. Lilla vampyr. Ja, kärt barn har många namn. Och jag måste säga att det är en speciell känsla med att få bli farmor, att få barnbarn. Så mycket annat blir oviktigt. Man går in i en annan nivå…

Månen vandrar vidare…

Jag håller ju även på att utbilda mig till prästinna och fortsätter med år två nu. Spinna tråden. Med Nornorna bakom ryggen spinner tråden som aldrig förr. Jag går i Frejas döttrar… med Lola Korpstjärna som mentor. Det är en fantastisk utbildning som har utvecklat mig mot rätt håll. En cirkel med kärleksfulla systrar som tycker om en som man är. Precis vad man behöver. Att få vara sig själv är en magisk känsla. Jag har även haft en underbar sommar på Gotland med familjen. Jag älskar verkligen Gotland. Jag fann denna ön sent i mitt liv. Skulle kunna tänka mig att ha ett sommarhus där någongång i framtiden. Hur som hade vi en riktigt fin sommar där. Och vi kommer att åka tillbaka dit till sommaren.  Dock började mina höfter att krångla när vi var där…

Höfterna kom och gick. Jag hade ont lite då och då. Jag började jobba efter sommarlovet med blandade känslor. Men jag var peppad som lärare och såg fram emot att börja jobba. Min klass är underbar. Men jag var redan trött. Min kropp var trött. Smärtan från höften spred sig och ryggen gjorde sig påmind. Jag försökte kämpa i ett tag, men till slut så orkade jag inte längre. Smärta, sömnbrist och stress gick inte i hop. Jag blev sjukskriven nästan hela höstterminen, men allt har väl sin mening och ska nu börja jobba halvtid den 15 januari. Det känns förstås trist att jag måste släppa mitt mentorskap i min klass. En sorg i hjärtat. Men det är så det måste bli. Det blir bäst för klassen. Men vi ser vad som händer. Man vet aldrig vad som finns bakom nästa hörn. Jag känner tillit till det som komma ska. Ingen ide att sörja över spilld mjölk. Så jag är peppad att börja jobba. Ska bli kul att träffa alla goa kollegor. Och alla söta elever.

Prioritering på Hälsa Och handling…

2018. 2+0+1+8=11=1+1=2. Alltså nummer 2 i numerologi. Samarbete med andra. Relationer. Förståelse för andra.  Harmoni. Fred. Känslighet. Bra energier tycker jag. Och det här året kommer att handla om 2 stora H för mig. Nämligen Hälsa och Handling. Jag ska ska börja tänka på min hälsa och jag ska försöka göra mina mål från ord till handling. Och jag har redan småbörjat. För jag har bestämt mig att till hösten kommer jag att ge ut min bok om häxerier. Förstås…tihi. Den kommer att vända sig till nybörjarhäxor först och främst. Men såklart är det en bok för alla om man vill. Har redan frågat lite om vad ni vill ha med i den och fått massor av fina tips. Tack! Mycket av materialet är redan färdigt. Och i boken kommer jag, eller har i åtanke, att skriva/berätta lite om 12 (13) magiska kvinnor/häxor. Det är viktigt att ge plats åt andra. Vi är alla en del under samma måne. Och nu undrar jag vilka kvinnor/häxor som ni vill veta lite mera om? Jag har mina tankar om att ta kvasten och åka och hälsa på dem och tjata lite över en kopp kaffe eller te. Jag har redan några i mitt huvud. Men vilka känner ni borde vara med? Det ska vara kvinnor som på något vis är aktiva som häxor. Och de ska förstås vilja vara med på detta.

Vilken lycka…

Och på julafton fick jag den bästaste, bästa julklapp, då jag fick reda på att jag ska bli farmor igen till sommaren. Min yngsta son ska bli pappa. Underbar nyhet. Så! Välkommen 2018, jag ser fram emot detta år. Känner att mycket bra kommer hända. Jag känner att det är dags att ta itu med alla drömmar som finns inom mig. Och även om inte alla drömmar kan slå in, så kan jag i alla fall försöka med det som går. Det är dags nu att låta mitt magiska liv få börja blomstra ordentligt. Jag ska i alla fall försöka. Jag vet hur lätt det är att falla tillbaka. Att inte våga fullt ut. Att inte orka. Tiden räcker inte till.  Men jag tror att om jag bara vågar vara sann mot sig själv så blir allting mycket enklare. Önskningar mot universum är kastad. Och jag står ödmjukt och tålmodigt och väntar på svar. Tids nog får jag dem. Vem har bråttom?

 

Puss & Kram Lilitha Hex

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke