List

Universum har hört min bön…

6

Oj, jag hinner inte riktigt med här. Det händer så mycket omkring mig just nu. Livet börjar komma tillbaka på riktigt. Och jag känner attelfpalett_020_53de1c649606ee35d5d340b9 det är bättre att se framåt än bakåt. Jag har så mycket roliga saker framöver som ska göras. Och till hösten kommer jag nog att starta mitt eget företag? Vad tror ni om det? Jag har fått så mycket beställningar på mina smycken. Och jag känner mig så tacksam över det. Tänk vad härligt att ha fått en gåva som man kan njuta så av. Jag älskar att göra mina smycken. De har varit en del av mitt helande. När jag har känt mig deprimerad och låg så har jag struntat i allt och bara skapat smycken. Men så stark som jag känner mig nu har jag nog aldrig gjort. Men det har förstås kostat på både blod, svett och tårar. Och jag har lärt av mina misstag. För jag har gjort många misstag. Men jag får väl skriva att det har varit värt mödan. Om man inte tar itu med sitt liv och sina demoner finns risken för att man lever sitt liv i en dold lögn. Lögner är aldrig bra. Därför har jag valt att försöka leva ut min sanning och drömmar så gott det går. Och vem vet, kanske jag kommer att ha häxkurs till hösten…

Världen, The World…

Här finns öppenhet och tillit till omvärlden som grundar sig på närvaro och uppmärksamhet. Karman upplöses och man har möjlighet att vara i fas med sig själv. Man är framme och kan börja resan på nytt igen. Nu ser vi oss själva och världen som den verkligen är.

Jag har så många fina och kloka människor omkring mig. Även här i bloggen. Jag är så tacksam att ni finns vid min sida. Trodde inte att jag hade så mycket kärlek och omtanke omkring mig. Men i svåra stunder får man sånt bekräftat. Ni är en gåva. Min familj är en gåva. Mitt liv är en gåva. Jag försöker varje dag att visa tacksamhet över livets alla små gåvor. Gåvor som vi i bland tar allt för givet. Det är så lätt att inte se hur mycket gott man har omkring sig. Jo, för all del…jag missar att se det goda omkring mig jag också ibland. Men fördelen med att kunna vara hemma och dagarna. Man har tid att känna och leva. Jag har kommit till den fasen i mitt liv att jag kan njuta av mycket av det som finns i mitt liv, Och det som kommer. Man behöver inte stressa om man verkligen strukturerar livet. Och jag är en person som verkligen behöver struktur för att fungera. Dessvärre hamnar strukturerna lite huller om buller lite väl ofta….och då blir det genast kaos. Det är inte lätt att vara lite av en bohem. Jag får jobba vidare på det.

The-World-Legacy-of-the-Divine-TarotSaker och ting har hänt och som gjort att jag blivit mycket starkare i mig själv. Människor kommer och människor går ur mitt liv. Det är en del av livets process. I bland blir man bara klara med varandra. Det finns inget mera utbyte. Varför ska man slösa energi på något som inte längre fyller något behov i ens liv. Då är det bättre att sätta punkt och gå vidare. Att släppa på allt som varit eller hänt. Att med öppet sinne inse att det är fullbordat. Världen. The World. Jag börjar känna mig fri och obunden. Tänk vilken härlig känsla. Nu är det bara att försöka att behålla den känslan. Och att behålla förnuftet. Att fast jag lever i en familj, lyckligt gift med barn, så känner jag mig fri att kunna göra nästan vad jag vill. Ingen försöker stoppa mig. Istället stöttar dem mig. Ytterligare en gåva jag fått. Jag har kommit till det stadiet i mitt liv då jag kan börja tänka på mig själv utan att behöva vara egoistisk. Och jag har förstått vidderna av att både kunna ge och kunna ta. 

Jag ser fram emot hösten…

Tornet har rämnat. Förödelsen blev total. Men solen har stigit upp från öster och värmer nu åter vår jord. Förödelsen har försvunnit. Döden har försvunnit. Transformationen har påbörjats. Jag har släppt all min ilska. Ilska gör mig bara bitter. Bättre att försöka förstå. Förlåta. Universum har hört min bön. Stjärnorna har lyssnat. Jag vandrar nu lugnt och sakta vidare mot nya mål, mot nya äventyr. Och det härliga i det hela är att man inte vet hur det blir. Vi har bara ett liv som vi lever just nu. Kanske dags att ta vara på det innan det är försent. Och det kan låta konstigt såhär inför den ljuvliga sommaren, men jag längtar verkligen till hösten av många olika anledningar

13245329_10153873480258089_7056268413186927474_nI morgon är det studentfest som står på schemat. Två tonårsdöttrar är klar med sina 3 år på gymnasiet. Äntligen! Det har blivit två riktigt fina damer av dem där två. Jag är så stolt över dem båda. Hjärtat svämmar över. De flesta vet hur det är när man går ur skolan. När man tar studenten. Vilken frihetskänsla det skapar inom oss. Ska bli så kul att få fira dem tillsammans med nära och kära. De börjar bli vuxna nu de små liven. Tycker inte det var länge sen som de sprang ute och lekte och drack saft. Nu är det inte saft de vill dricka längre…

Ja, livets gång ser olika ut för oss alla. Hoppas ni får en underbar dag. Och passa på att gå ut en liten stund och ladda kroppen med solens D-vitaminer.

Kram Lilitha Hex 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. Ellinor den

    Önskar dig all lycka och tjejerna en njutbar stund?Kram Ellinor

    • lilithahex den

      Tack Ellinor. Du är en sån rar person. Kraaam

    • Agnetha Sjökvist den

      Hej ! Försöker komma ihåg en bön jag lärde mej för några år sedan hos en kvinna, ett medium. Man ber Universums ljus 1. Fylla keoppens alla cellen, själen osv med detta gudomliga ljus 2. Man jordar sej o ber till Fader Himmel o Moder Jord 3. Man ber till Universums gudliga ljus igen….. men här har jag glömt hur det var o sust 4. Man ber Universums gudliga ljus sätta en skyddande bubbla kring sej själv o alla dem man älskar. Kan du hjälpa mej ?
      Ljus o kärlek. Stort tack på förhand / Agnetha

  2. limacastillo den

    Stort lycka till med det som du ska ta dig för i höst! Tack för att du delar med dig. Du är inte ensam. 🙂 Kram Lima

    • lilithahex den

      Tack själv sötnos. Kraaaam Lilitha Hex

  3. Jess den

    Lycka till <3

Lämna en tanke