List

Nu gäller det…

2

Hur det än blir så känner jag mig lycklig. Jag har aldrig känt mig så levande som jag gör just nu. Jag har funnit mig själv. Jag har nästanjeanette 5 kommit dit jag strävat så länge efter. Fri att få vara den jag är trots alla mina fel och brister. Jag har strävat efter att tycka om mig själv och hör och häpna, jag har börjat göra det. Men inget är totalt fullbordat. Det kan man aldrig bli. Och det är inte meningen heller. Vi måste ha några mål att stäva till. Vi måste få ha våra drömmar fast de inte alltid är realistiska. Men man kan komma en bit på väg, mot rätt håll. Och där är jag nu. På väg. Jag kunde inte göra eller vara på något annat vis. Jag gjorde så gott jag kunde. Hoppas nu att det går bra hela vägen ut. Men om det inte gör det så ska jag inte deppa ihop för det. Jag ska fortsätta att rida på kraften som jag har inom mig just nu. Jag ska fortsätta att kämpa mot mina mål. Och om det går åt skogen så har jag i alla fall försökt. Och en sak till. Jag måste lära mig att ta bättre selfies. Jag vet inte riktigt var jag ska titta i kameran…hahaha. 

Kejsarinnan…

Du känner skaparglädje och du bejakar alla sidor inom dig. Du är kreativ och lever i harmoni, kärlek och gemenskap. Du både ger till andra och får ta emot i lika stor omfattning. Familjen är i viktig…

EmpressJag känner verkligen hur mitt liv börjar komma i fas. Men såklart. Allt går inte över på en natt. Men jag känner ju helt klart en förändring. En positiv förändring. Min resa har gjort mig både stark och insiktsfull. Jag har lärt mig att leva med mina demoner. Jag har lärt mig hur man handskas med dem. Mina demoner är mitt mörker. Och mitt mörker kommer aldrig att helt försvinna. Men ärligt, det vill jag inte heller att det ska göra. Mitt mörker är en del av min drivkraft, det som gör att jag måste tänka. Jag måste bara hitta balansen och jag tror jag börjat göra det. Jag har förstått att om man utnyttjar krafter, både ljusare och mörkare, på rätt sätt kan man komma nästan hur långt som helst. Det är upp till oss själva hur mycket vi vill eller orkar. Och förstås alltid på ett så gott sätt som möjligt. Det är som de säger. Det finns inget ont som inte har något gott i sig. Stämmer i de flesta fall. Man skulle kunna säga att jag känner mig som kejsarinnan i tarotleken. Ett kort som kommit till mig ofta den senaste tiden. Förut fick jag döden hela tiden. Antar att den tiden är över nu. Efter regn kommer solsken. Och mycket fint och härligt har hänt omkring mig den senaste tiden. Kärlek har kommit från alla håll och kanter. Saker har kommit till mig i välbehag. Det är som att universum strör stjärnor över mig. Får man skriva så utan att verka märkvärdig…

Om 165 dagar är det Halloween…

Har passat på att fixa lite i trädgården och gjort i ordning mitt pumpaland. Ni vet där det kommer att växa fram en 10 kilos pumpa lagompumpaland till Halloween…haha. Nu vet jag dessutom lite mera om hur jag ska göra. Förra året blev det ju inga pumpor då jag bara hade hanplantor. Det måste visst finnas honplantor med säger dem…hehe. Men för att gardera med kryss har jag även sått prydnadspumpor också. Dem ska visst vara lättare att odla i vårt klimat. Vi pumpaland 1får se framöver hur det kommer gå. Men just nu är plantorna så söta. Jag älskar att titta på den. Jag älskar den gröna färgen. Den ger en behaglig känsla. Och snart ska jag plantera ut dem i det lilla pumpalandet…som också är väldigt grönt…hehe.

Till helgen kommer min mamma, bror och svägerska hit. Vår lilla häxunge fyller nämligen 9 år till veckan. Och vart tog dem åren vägen liksom? Och min 18-åring kommer ta studenten i juni. Så vi slår ihop dem när dem kommer. Och jag som inte städat. Att städa är inte min grej alltså. Det är nu man öskar att man hade ett magiskt trollspö och som man kunde svepa över hela huset. Önska kostar ingenting. Nä, det är bara att släppa datorn och bege sig mot den bittra verkligheten.

Ha en bra kväll.

Kram Lilitha Hex

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Ann den

  Tack för dina kloka ord
  Har samma funderingar och tankar.
  Kram ?

  • lilithahex den

   Kraaaam. Lilitha Hex

Lämna en tanke