List

Mina magiska smycken…

6

I dag blir det två inlägg! Måste ju få visa mina magiska smycken som jag gör. Det håller mig och mina dumma tankar i schack. I bland är det bra att ha en hobby som man kan koncentrera sig på. Och när jag väl kommer igång kan jag knappt sluta. Och jag kan ju säga att ligger pärlor överallt, högt och lågt. Men det blir väl gärna så när man håller på med en hobby. Sakerna har en tendens att ta över allt annat….hahaha. 

Mina smycken är gjorda i all enkelhet men med massor av kärlek. Och det är ett himla sjå att sitta och pilla med dem. Men kul är det. En gång för länge sen när jag var hos ett medium. Tror hon hette Dorothy, hon var från England och kom till Sverige ett par dagar om året för att spå. Hon berättade massor för mig. Bland annat att jag i framtiden skulle ägna mig åt att göra smycken. Jag minns att jag då inom mig skakade på mitt huvud. Nä, att skapa smycken var inget som intresserade mig. Där hade hon fel. Men så i dag så gör jag det. Lite kul faktiskt. Och kunde jag så skulle jag vilja leva helt på att göra mina smycken. Ja, drömma går ju. Men jag älskar att göra mina magiska smycken och är lite stolt över dem faktiskt. Vore kul om man kunde hitta en återförsäljare till dem. 

Vad som är lite unikt med mina smycken är att de är häxrelaterade. Det är månar, pentagram, gudinnor, kvastar, häxhattar och massor av annan hokus pokus. Det är väl därför dem är så roliga att göra. Det stimulerar mitt häxhjärta. Det blir även som en slags terapi. Alla mörka tankar försvinner. Jag känner bara kärlek när jag gör mina smycken. Dem helar mig. Jag använder mig av vanliga runda pärlor. Jag gillar att jobba med dem. Det är en viss känsla med pärlor. Pärlor är som livet själv. Om man tappar en pärla vet man aldrig vart den tar vägen…hahaha. Och alla hedrar den stora modern och dess aspekter. Jag lägger också alla mina smycken i salvia för rening och beskydd. Och om jag hinner så laddar jag dem med fullmånens energier. Lite hokus pokus måste man blanda in.

Om ni är intresserade av att se några av mina magiska smycken så finns det er urval här. Bara att scrolla…

Kram Lilitha Hex

 rosa arband

sofia

tarotarmband

häxarmband

Gudinnehalsband 4

häxhalsband 1

häxhalsband 2

Chakra halsbandhalsband 2

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Malin den

  Underbart fina! Finns nog många som skulle köpa! Go for it! 😉

 2. Carina Johansson den

  Vilka fina smycken, skulle gärna köpa ett armband

  • lilithahex den

   Vad kul Carina. Om du har Facebook kan du kontakta mig där. Jag heter Jeanette Lilitha Hex Bencze. Eller så mejlar du mig på lilitha@live.se. Hör av dig. Kram Lilitha Hex <3

 3. Paula den

  Dom är väldigt fina! keep going!

 4. Sara den

  Åh vilka fina armband o halsband. Jag skulle vilja veta pris på respektive.

  • lilithahex den

   Tack, vad kul att du gillar mina smycken. Armbanden kostar 160 kr och halsbanden från 160 kr till 200 kr. Om du har Facebook kan du kontakta mig där. Jag heter Jeanette Lilitha Hex Bencze. Eller så mejlar du mig på lilitha@live.se. Hör av dig. Kram Lilitha Hex <3

Lämna en tanke