List

Det är inte alltid lätt…

0

Jag försöker att vara lite obekväm i livet. Alltså jag följer mitt hjärta mer än jag följer andras. Jag har börjat sätta ner foten vid tillfällen dåsitter säker jag förut valt att vara tyst. Eller jag har väl mera varit irriterad i det tysta. Och det är minsann inte lätt att sätta ner foten ska jag säga. Det är direkt plågsamt för en själ som jag, som analyserar och reflekterar över allting jag gör. Samvetet gnager inom mig. Jag vill inte såra människor alls egentligen. Men jag har förstått att ibland så blir det så ändå. Hur man är gör. Som jag skrivit förut. Hur man än vrider sig så har man ändan där bak. Stöttar man en, sårar man någon annan. Och det är alltid någon som står där sårad, kränkt eller missuppfattad. Det finns liksom inget stopp. Jag har bestämt mig för att göra det som jag tycker känns rätt. Jag har bestämt mig för att stå för det jag gör. Jag försöker göra mig fri från dåligt samvete. Jag släpper loss mina energier upp till universum och låter dem ta hand om det hela. Men jag säger inte att det är lätt. Det är tusan mig en konst att vara helt samvetsfri. Jag säger inte att jag alltid gör rätt. men jag kan säga att jag i stort sett aldrig är otrevlig. Men ibland måste man sätta stopp. Vänligt men bestämt.

Lagen om 3…

Som häxa vill man leva nära naturen på ett eller annat sätt, att med sin magi verka för människors, naturens och djurens bästa. Att finna balans och harmoni i allt vi gör. Som häxa försöker man leva så gott som möjligt. Det gäller i och för sig alla människor och inte bara häxor. Men på ett vis har vi häxor svurit en oskriven ed till Moder Jord,  att försöka leva så gott som möjligt, i den mån det går. Det är i alla fall meningen att vi ska jobba med positiva energier rent allmänt. Men visst är det så att man blir arg och vred i bland. Ibland orkar man bara inte med vissa människor och händelser. Det är så livet är. Vi blir arga och besvikna. Sårade. Det är detsamma för mig. Jag kan bli himla irriterad på vissa saker emellanåt. Jag vill slänga i väg en förbannelse eller trolla någon till en groda eller något. Jag har en liten djävul som sitter på min vänstra axel och elakt tisslar och tasslar. Oftast så ignorerar jag den. Förnuftet tar över. Men såklart blir jag också arg och besviken, men det händer inte så ofta numera. Och jag har mina skäl. Jag har lärt av mina misstag. Man får inte glömma att negativ energi sprider negativ energi och förstås drar till sig negativ energi. Detsamma gäller ju även med positiv energi. Men jag vet att det inte är så lätt att vara genomgod hela tiden heller. Det klarar nog ingen. Men man kan i alla fall försöka. 

En grundläggande lag inom häxkonst är lagen om 3. Typ, allt det du gör kommer trefalt tillbaka. Ni kanske även har hört talas omd65953f938273ced37f701b3ad5a8624 (1) bumeranglagen. Både lagen om 3 och bumeranglagen är nära besläktad med karmalagen. Alltså, allt du ger ut kommer tillbaka flera gånger om med ränta både på gott och ont. Som du bäddar får du ligga. Som du sår får du skörda…osv. Detta är Kosmisk Lag. Det handlar om att medvetet skapa och sända ut det som vi vill skall komma tillbaka till oss. Alla våra tankar, ord och gärningar är skapelser vi gjort med vår egen energi, positiv eller negativ. Med tankens kraft skapar vi det ena eller det andra. Valet är ditt eget. Allt beror på hur du väljer att agera. Men tillbaka kommer det. 

Så varje gång du säger något ironiskt om någon, får du räkna med att andra gör detsamma om dig. Du ger det kraft och näring att fortsätta leva. Varje gång du baktalar, fördömer, klandrar, kritiserar, förolämpar eller attackerar någon på något sätt, oavsett om det är framför dem eller bakom deras ryggar, oavsett om det är mycket eller lite, fortsätter det att hända, dig eller någon annan. Genom att du själv håller på med det, ger du det näring att fortsätta finnas. Varje gång du sänder ut tankar av hat, skapar du hat. Och sen går vi där och undrar varför saker och ting händer just oss? Varför händer detta mig? Bra att fundera och reflektera över vad man själv har lagt i ryggsäcken vid såna tillfällen…

Behandla andra som du vill bli behandlad själv…

Samma sak händer när du talar gott om andra. Andra börjar tala gott om dig för du har en positivare attityd som sprider sig som ringar på vatten. Det du gör mot andra kommer alltid tillbaka, förr eller senare, i en form eller annan, i en eller annan grad, till dig själv dvs. till sin ursprungskälla. Oj, det blev en lång mening. Alltså, som en bumerang kommer det tillbaka med större kraft än det hade när det skickades ut. Som en magnet dras det tillbaka till dig. Ett leende kan spridas hur långt som helst. Tänk vad glad man blir när man blir positivt bemött. Jag kan bli överlycklig över när någon vinkar tack tillbaka när jag släpper över någon vid ett övergångsställe. Hände mig häromdagen. En sån liten handling gör min dag. Och svårare behöver det inte vara. Är lite trött på alla grinollar som dyker upp här och där i vårt samhälle. Lite hyfs har aldrig skadat någon.

Detta innebär att vi faktiskt har ansvar för våra tankar, ord och gärningar. Och det är upp till oss själva hur vi vill att det ska vara eller bli. Därför är det bättre att bara försöka bryta känslan, dra tillbaka dina energier och gå vidare om du inte kan hantera till exempel en ilska. Inte lätt, men det går. Men om du ändå inte fixar att tygla din ilska får du här en liten magisk formel som du kan använda dig av, då du känner att du måste bli av med din ilska och vrede utan att det ska komma tillbaka till dig.

Spegelmagi…

Känner du dig arg, svartsjuk, avundsjuk eller ilsken? Eller har du precis haft ett gräl med någon? Har någon gjort dig arg? Här är ett litet häxtrix som gör att din vrede försvinner.

Ställ dig vid en spegel, eller ha en större handspegel. Se till att du är ensam och att det är tyst omkring dig. Gör så att du känner dig bekväm och titta in i spegeln. Titta på ansiktet som tittar tillbaka på dig. Tvinga dig själv och låt dina arga känslor att komma ut ur din kropp och in i denna spegel.

Affirmera högt:

Jag överger nu denna vrede jag känner inom mig. Jag överger denna ilska som jag känner. Jag överger nu denna rädsla som omger mig. Jag överger dig och all den negativa känslan som finns inom mig. Låt mig och den Stora Modern använda denna energi till något annat som bringar mig harmoni och kärlek.

spegelmagiTitta länge och fokuserat in i spegeln. Känn hur ilskan avtar. Om inte så affirmera orden igen, fast högre. Låt nu den sista känslan av negativ energi sakta lämna dig och in i spegeln. När du känner att du är klar så gå bort från spegeln eller lägg undan den. Sätt dig ner och koppla av en stund och reflektera över de händelser som har byggt upp denna vrede inom dig. Släpp nu den tanken och låt universum ta hand om den och förvandla den till ljus och kärlek.

Må det ske

Hoppas ni får mycket positiv energi omkring er. För då vet ni att ni har tänkt och handlat på ett sätt då ni förtjänar allt det goda och positiva som kommer till er…hehe. 

Ha nu en magiskt dag.

Kram Lilitha Hex

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke