List

Vågar jag…

2

Vågar jag tro på mig själv igen? Saker och ting har förändrats. Jag har förändrats. Duger jag som människa på den här jorden? Ja, såklart att jag gör. Ok, jag får mina psykbryt, men vem får inte det emellanåt? Ok, jag har lite dödsångest då och då. Jag får väl lära mig att leva med detta då. Jag har bestämt mig för att öppna upp för att komma vidare i livet nu. På ett eller annat sätt. Jag ska kämpa mig fram. Jag ska ignorera mina demoner så gott det går. Jag ska slåss och fäktas. Fast vissa demoner gillar jag dock…

3-fantasy-fairy-fantasy-pics-collections

Att öppna nya dörrar…

Jag har fått en sån otrolig respons på mina inlägg från så många. Ni anar inte vilken kraft som har satts i rullning. Jag måste börja lyssna på de positiva vindarna. Jag måste tillåta mig att dras med i dess vackra hyllningar. Jag måste inse att jag duger precis som jag är, med mina brister och svagheter. Jag är inte ensam. Jag har massor av kärlek omkring mig. Kärlek som jag vill dela vidare. Vi har alla ett kall. Även jag. Men för att komma så nära mitt kall som möjligt måste jag gå genom berg och dalar. Jag måste vandra i dimma och mörker. Detta för att lära mig se det jag inte sett förut. Universum är med mig och jag känner stor tillit. Är nu på väg att kliva in genom en ny öppnad dörr. Låt oss nu hoppas att den leder in till rätt rum… 

The-TowerJag bestämmer mig för att dra ett kort som vägledning. Och gissa vad jag fick… jag fick Tornet. Vad är oddsen för det? Detta vackra men skrämmande kort. Tornet visar på avbrott, rasering, plötslig förändring, omvärdering och stark insikt. Tornet ses ofta som ett dåligt kort med olycka, katastrof och plåga. Kul. Hur ska jag tolka detta? Att det går åt helvetet? Att jag går genom fel dörr? Eller påvisar det något annat som jag inte vet än? Kanske tornet står för annat än elände? Något positivt måste det ju innehålla? Jag menar, efter en rasering måste ju något byggas upp igen. Eller är det jag som är själva tornet? Är det jag som är raset? Kunde jag inte bara ha dragit Solen eller något annat positivt kort…hahaha. Nej, jag var tvungen att dra Tornet. Det värsta kortet i leken. Jaja. Det blir nog bra det där.

Har jag tur överlever jag…

I kväll ska jag på kurs, Medial utvecklingskurs. Och i kväll ska vi ha en psykometriövning, det var ett krångligt ord att skriva. Psykometri kan enkelt beskrivas som ett sätt att känna och tolka energier. Vi ska alltså öva vår intuition och läsa av saker och ting  som vi har tagit med oss. Föremålen kommer ihåg sin historia och vi ska känna av det. Det ska verkligen bli spännande. Hoppas nu Tornet håller sig borta när jag nu ska ut och köra bil i kväll. Man blir ju alltid lite orolig när det kortet kommer upp. Vad ska nu hända liksom? så jag drog ett kort till för att lugna ner mig lite och gissa vad det blev för kort? Jo, Döden!!! Gaaah! Tror nog att någon driver med mig. Någon skämta med mig aprillo…

Ha nu alla en trevlig dag/kväll

Kram Lilitha Hex

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. M den

    Det låter bra att du börjar inse att du inte är ensam och att du duger som du är. Vi verkar vara så många högkänsliga och häxor som har lätt för att bli utbrända och må dåligt, men jag tror det handlar mycket om att vi känner av andras energier, drar åt oss av negativa energier för mycket och ger ut av vår egna energi tills vi inte har någon kvar. Jag har mått bättre sen jag började bli mer medveten om energier och hur jag ska fylla på med energi och hur jag kan avskärma mig en aning från att bli invaderad av andra energier. Kram!

    • lilithahex den

      Hej där. Jag tror att du har väldigt rätt i det du skriver. Vi slösar på våra energier utan att vara medveten om det. Tror som du att när vi blir mera medveten om var vi lägger våra energier ju bättre blir det för vårt mående. Vi får kämpa på och prioritera var vi lägger vår energi. Ha det bäst. Kram Lilitha Hex

Lämna en tanke