List

Det var en överraskning…

2

I dag kommer jag bjuda på en liten överraskning. Trumvirvel!!! Jag mår faktiskt riktigt bra i dag. Se där. Ingen mörka dödstankar och ingen panik i antågande. Det var en överraskning vill jag lova. Tycker själv att det är konstigt. Vad är det som väntar runt hörnet nu månntro? Ett monster med 2 stora huggtänder kanske? En meteor som slår ner i mitt huvud? Jag menar, något fel måste det ju vara. Jag mår relativt bra i själen i dag. Inte ofta jag gör det, kanske det är på väg att vända igen… Fast dagen började med en försovning och en sen ankomst till psykolog så känns det helt ok ändå. Jag happy witchkänner mig glad. Man kan säga att jag känner mig glad som en häxa i en kvastfabrik. Hur det än är så är det skönt att få komma iväg och prata med någon som förstår hur man mår både psykiskt och fysiskt. I dag pratade vi mycket om att programmera om min hjärna. Jag tänker för snabbt och analyserar på en sekund. Jag måste chilla lite. Allt behöver inte analyseras på stört. Jag tänker ta ett exempel. Om någon säger till mig att min jacka är snygg. Så måste jag lära mig att ta in bara det och inte börja analysera direkt och tänka: Ok, vad bra att någon tycker min jacka är snygg… Och sen inget mera med det. Men så fungerar inte jag, eller min hjärna. Jag börjar genast att värdera och analysera: Är min jacka snygg, vad kul. Fast så snygg är den väl inte. Jag borde kolla efter någon ny jacka. Någon som jag inte ser så tjock ut i?  Ni ser, direkt börjar jag att analysera och värdera bara för att någon råkar säga att min jacka är snygg. I bland kan det räcka med att någon kanske tittar på mig så börjar min hjärna att febrilt arbeta och analysera: Vad var det för blick? Tyckte xx att jag är tjock? Varför stirrar dem på mig? Jag har inte gjort något. Eller har jag det? Har jag något kladd i ansiktet? Ser jag konstig ut? Jag vet inte om det är någon som känner igen sig. För det tråkiga i det hela är att jag alltid får det till något negativt. Alltid. Det är det här mönstret jag måste bryta. För det är så jag lever hela dagarna. Jag kan aldrig göra något bra. Jag känner att jag alltid skulle kunna vara eller göra något bättre. Jag är aldrig riktigt nöjd med mig själv och det jag gör. Och med den negativa självbilden blir livet lite skevt. Jag måste lära mig att bara vara och inte tänka så mycket. För allt mitt tänkande tar ut all kraft till att göra annat. Min hjärna kör slut på den lilla energi jag har. Och i slutändan orkar jag nästan ingenting. Egentligen borde jag inte att sitta här och blogga heller. Jag borde ta itu med dagen och göra något positivt med den. Men bara några rader till. Sen så…

Riiiing! Riiiing! Riiing!

I dag är det fredag. Himlen är grå och det ser ut som att det kommer att bli regn. Men vem vet, kanske solen tränger sig igenomtelefon... senare i dag. Hade en konstig dröm i natt om att en telefon ringde. Ni vet en sån där gammal ringsignal som man hade när man växte upp under 70 – 80-talet. Då telefonsladden satt fast i väggen. Ni som är i min ålder minns dem nog. Vet inte varför men drömmen gjorde mig lite rädd. Obekväm. Den gälla signalen skrämde mig så att jag vaknade. Klockan var bara 4.23. Jag undrar vad den drömmen ville säga mig? Vad är det som jag ska uppmärksamma? Vad är det jag bör göra? Ibland är det svårt att tolka vad drömmarna försöker berätta. Känner att det i alla fall inte har med att jag ska kontakta någon. Det måste vara något annat. Någon som kan tyda detta?

Pladder, pladder, pladder som Kung Fu panda sa…

musliJa, det var ett osaligt pladder. Nu ska jag gå och ta hand om disken. Den var enorm i morse. Men nu börjar det se fint ut. Jag gör den redo för fredagsmaten. Det är alltid min man som fixar fredagsmiddagen. Han tycker det är skönt att göra mat när diskbänken ser ren och fräsch ut. Och det håller jag med om. Det finns inget som är så oinspirerande som en full diskbänk… fast det är fredag. Förstod ni det skämtet…hehe. Annars får ni fundera lite. Så har jag fixat en egen müsli. Vi brukar nämligen äta ordentliga frukostar på helgerna. Det är så mysigt när alla i familjen sitter och äter frukost tillsammans. Ja, nästan alla i alla fall. Tonårsdottern brukar förstås inte vara med så ofta. Hon prioriterar fortfarande sängen framför trevliga frukostar. Sen ska jag fixa lite med mina magiska smycken. Ska nämligen vara med och visa upp den när Jera Center har öppet hus på söndag. Det ska bli kul. 

Ok. Jag vet. Världens tråkigaste inlägg. Men thats the way it is today… Nu dags att fixa kvasten för en sväng ner till byn.

Ha nu en riktigt underbar helg. Ta väl hand om varandra och ge och ta emot kärlek. 

Kram Lilitha Hex

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Zelga16 den

    Gillar verkligen din blogg vackra häxa där! Frukostar med familjen är rätt magiska även om tonåringar hellre sover. Jag är lite osäker på om jag gör rätt när jag vill lämna en kommentar skall jag skriva den här? Förlåt om mina kommentarer varit långa. En solig helg njut och vet att solen lyser för dig, kram Zelga16

    • lilithahex den

      Hej sötnos. Tack! Du gör mig glad. Din kommentar är där den ska och jag älskar dina långa kommentarer. Själv är jag så dålig på det. Kraaaam Lilitha Hex

Lämna en tanke