List

Skit också…

0

Alltså, jag hade skrivit ett inlägg om min träning i dag. Ett roligt och självutlämnande inlägg. Men av någon anledning råkade jag radera det. Och jag vet inte hur jag återställer det. Lite trött blir jag. Här har man suttit i någon timma och skrivit av sig och så blir det raderat. Jag kom väl åt en knapp på datorn någonstans som raderade allt. Kanske det inte var meningen att jag skulle lägga upp det inlägget. Men irriterande är det. Och nu orkar jag inte skriva om det. Jag skriver ju liksom direkt hur jag känner, direkt hur orden kommer ur mitt hjärta, så det blir svårt att skriva om det. Dessutom så orkar jag inte det. Är helt slut efter dagens diverse aktiviteter. Allt från träning, tandläkarbesök och blodprov. Allt med positivt resultat. Man får vara nöjd med det i alla fall. 

Känner mig nu trött som tusan. Känner av lite huvudvärk. Nu får det bli soffan i stället. Jag ska lägga mig där en stund och sura över att jag råkade radera mitt inlägg. 

Ha en fin kväll.

Kram Lilitha Hex

12219608_10153446273748089_1214497954354226111_n

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke