List

Mitt liv är dolt i ett töcken…

2

Mitt liv är dolt i ett töcken. Natten döljer dess smärtsamma spår. Men en dag kommer gryningen att visa sanningen och då kommer jag att stå där stark och redo.

12647484_10153584177158089_3820567070669879962_nI dag var det riktigt kämpigt att komma iväg. Tur att Lovisa ska till skolan annars skulle jag inte ha kommit iväg till gymmet. Jag kände mig så himla otaggad. Bläh! Om jag inte behövde gå ner i vikt skulle jag aldrig träna. Aldrig!!! Utan jag skulle stå där nöjd framför spegeln och beundra min kropp…haha. Men nu är det ju inte så. Nu får jag ta itu med konsekvenserna av att ha stoppat i mig för mycket av det goda genom åren. Och så har jag väldigt kraftig benstomme också…hahaha. Det fanns en tid då jag försökte skylla på det. Just nu känner jag mig helt slut. Alltså när jag ställde mig på gåmaskinen i morse tänkte jag att jag tar högst 2o minuter i dag. Det får räcka. Det är bättre än ingenting. 20 minuter gick. Hjärtat dunkade på. Det var låååånga 20 minuter. Men så kom det en bra låt i lurarna så jag tänkte att jag kör i ett tag till. 30 minuter blir bra. 30 minuter gick snabbare än jag trott och när det var dags att stänga av så märkte jag att King of queens var på tv-skärmen, så jag körde i ett tag till. Så blev det alltså att jag höll på i 43 minuter i stället. Det gäller att hitta små knep för att peppa sig själv i det lilla. Jag kände mig så stolt över mig själv. Men det var nästan så jag behövde syrgas där i ett tag. Och tusan vad svettig jag var och alla stannade till när de kom fram till mig. De trodde nämligen att det var ett stoppljus de såg…hahaha. Alltså jag var alldeles röd i fejjan. Som jag såg ut. Ja, ni, det kostar på att vara på gymmet på många olika sätt. 

Jag tar kvasten…

Känner mig fortfarande trött och otaggad. Så har jag lite ont i huvudet också. Skavsåren värker. Kroppen känns tung. Japp, gnällbutiken har öppet. Förresten, i kväll ska jag på yoga….iiiiii. Det ska bli kul. Det är på samma ställe som jag tränar. Det finns många saker som man kan göra där. Bland annat såg jag att man kunde dansa tango. Det verkar kul. Fram med rosen och pluppa Witches_Broom_icon-e1445441097691-300x250in i munnen. Men då måste man väl ha en partner, eller dansa med någon? Ska kolla upp det. Kanske man inte behöver dansa med någon. Jag gillar nämligen inte att ta i andra människor mer än jag behöver. Ska jag dansa så får det bli med min man. Eller jag kanske kan dansa med kvasten? Hörde även att det skulle komma Afrodans under våren. Det ser jag fram emot. Det har jag gått på förut. Det var himla kul. Och frigörande. Man fick stå där och skaka på hela kroppen så att allt dallrade. Härligt!

Från det ena till det andra. Jag saknar verkligen magin i mitt liv. Jag saknar att hålla på med häxerier å annat hokus pokus. Att träna tar mycket energi för mig, så mycket att jag inte orkar tänka på så mycket annat just nu. Därför ska det bli kul att gå den där Mediala cirkeln på Jera Center i februari. Jag längtar verkligen till det. Hoppas nu flera anmäler sig så att den blir av. Jag vill verkligen utveckla min mediala förmåga. Jag håller på och läser och studerar medialitet på egen hand. Och här framöver ska jag försöka att börja träna lite på folk jag har omkring mig. Några frivilliga? Men det dröjer nog ett tag innan dess. Gryningen nalkas…

Ha en underbar dag/kväll alla ni som kikar in här. 

Kram Lilitha Hex

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Mim den

  DU är djävligt duktig ?Som kämpar på
  Jag gör inget dyligt
  Kosten är också viktig och där satsar jag en del
  Heja dej ?Kram från Mim

  • lilithahex den

   Tack älskade vän. Ja. livet är en evig kamp. 🙂 Kraaaaam

Lämna en tanke