List

Ny kategori – Vardagsbabbel

4

Jag skriver en liten kortis till er som tittar in. Till er som faktiskt kikar in här för att ni faktiskt gillar det jag skriver. Ni som inte lockas hit in på grund av att man skrivit någon uppseendeväckande eller iögonfallande rubrik. Nej,detta inlägg är till er som kommer in hit ändå. Jag ser ju att det är några som kikar in här varje dag fast jag inte lagt ut något inlägg. Tack för det. Tack för att ni finns. Ni som kikar in och läser här i kväll får gärna skriva en liten kommentar här i min blogg om ni vill. Ni behöver bara skriva hej. Det skulle vara så roligt att se vilka ni är. Men det är frivilligt. Ni behöver inte skriva något alls. Jag vet att inte alla vill det. Det respekteras verkligen.

     3681549-b3bc0b3681549-b3bc0b3681549-b3bc0b3681549-b3bc0b3681549-b3bc0b

Som vanligt började jag dagen med att gå och träna fast jag var otroligt trött. Gäsp! Men det är bara att ge sig på´t. Och när jag kommer in till omklädningsrummet så ser jag att någon slarver har glömt sitt lås och skåpnyckel. Och gissa vem det var? Jo, det var jag…haha. Det är som jag brukar säga om mig själv. Det är tur att huvudet sitter fast på min kropp, vete tusan var jag skulleweb-456184 lägga det annars. Efter träningen åkte jag hem och tog mig ett varmt bad. Ett skumbad. Och jösses vad skönt det var. Jag kände hur min själ plaskade runt i badkaret när jag låg där. Att bada gör gott för både kropp och själ och jag måste säga att jag känt mig väldigt skön och avslappnad under hela dagen efter badet. Kanske kroppen tinade upp efter all kyla den får vara med om om dagarna. Det är ganska kallt lite här och var, både ute och inne. Och jag måste få säga att jag känner mig väldigt stolt varje gång jag har kommit i väg till träningen. Jag är stolt över att jag tränger på mig de där jäkla gympaskorna. Fast tusan vilka skoskav jag fick idag igen. Attans!

Det går att vara lycklig fast man lever med ångest

601261_10150934149048089_389737502_nJag känner mig helt klar lite piggare. I dag kände jag till och med för att röja lite hemma, en känsla jag inte haft på väldigt länge. Jag satte på lite trancemusik, jag älskar trance, och fixade och donade lite. Det märks att träningen gör mig piggare och gladare. Det var så skönt att få säga det till min man i dag när han frågade hur jag mådde? Att jag mådde bättre än på mycket länge. Väldigt länge. Och när jag sa det fick jag gråten i halsen. Det är så länge sedan jag hade mådde så här bra. Hoppas att det håller i sig. Jag förväntar mig inga mirakel men nu är det väl ändå dags att det vänder på riktigt. Jag börjar på bli allvarligt trött på all ångest som härjar inom mig. Men det är väl något som jag få lära mig att leva med. Det går faktiskt att vara lycklig fast man lever med ångest.

Nu är resten av familjen iväg och spelar badminton och jag ska fixa maten. Det blir torsk med ajvarsås7318690016182 och potatis. Ajvar är så himla gott att ha i såser tycker jag. Ni som undrar vad Ajvar är får googla. Det är nån slags paprikasås eller nåt. Gott är det i alla fall. Ja, detta får bli allt för i dag. Ja, jag vet. Världens tråkigaste inlägg. Fast vardagsbabbel är skönt emellanåt.

Ha en fin kväll.

Kram Lilitha Hex

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Pernilla den

    Hej ?
    Ja, visst blir man stolt över sig själv och man blir piggare. Du kämpar på bra tycker jag, själv ska jag ta mig i kragen igen efter en månad med vila pga förkylning med halsont till och från.
    Och det har min coach sagt är den enda orsaken till att man inte ska gymma. Feber och halsont.

    Sov så gott när det är dax. ???

    • lilithahex den

      Hoppas att du kryat på dig efter förkylningen. Ja, man ska nog passa sig att träna när man är sjuk. Tack och lov har jag undkommit de basseluskerna.Tack för att du skrev. Ha en toppendag. Kram Lilitha Hex

  2. britt den

    Stor kram till dig från mig <3

    • lilithahex den

      Tack sötnos för att du skrev till mig. Stor kram tillbaka till dig.

Lämna en tanke