List

Snart så…

0

Ja, och här inne var tyst som i en mörk skog om natten.

Jag har visst tagit en liten oplanerad bloggpaus. Hoppas allt är bra med er och att ni haft en riktigt god jul. Och när jag ändå håller på. Gott nytt år och god fortsättning på er. Själv ser jag fram emot detta kommande år. Det ska bli mitt hälsosammaste år någonsin. Jag har inte gett några nyårslöften men en sak har jag bestämt mig för. Och det är att jag ska kunna få på mig mina vigselringar igen under detta år. Förresten, vad har guldsmeden för telefonnummer. Nej, jag skoja lite. Jag ska inte förstora ringarna, jag ska satsa på att förminska omkretsen om mina fingrar i stället. Hej då alla skumtomtar med mera…

I bland är det skönt att bara vara…

Ärligt har jag inte hunnit tänka på att blogga under alla dessa helger som varit. Har umgåtts med min kära familj och har käkat så mycket sill så att det snart flyger sill ur öronen på mig. Och jag erkänner, en och annan skumtomte har även slunkit in i munnen. Det är ju i alla fall bara jul en gång om året. Påsk är det ju varje år. Men allt är gott med mig. Träningen har fått väntat men nästa vecka kör jag igång igen. Undrar var mina gympaskor är någonstans? Så om det är någon som ser fram emot ett blogginlägg från mig så kommer det snart att dyka upp ett. Ser ju att det är några som kikat in här inne. Tack söta ni för det. Det värmer en gammal häxas hjärta. Men ni ska veta att jag har massor av ointressanta saker att berätta för er. Jo, jag skrev ointressanta på flit…hehe. Man får inte rida på för höga hästar. I alla fall. Jag ska bara få ordning lite på dagarna först. Det är hårt att ha jullov…hahaha. Jag är en expert på att vända på dygnen. Tid och rum, vad är det?

Ja, det var faktiskt allt för denna gång. Man behöver ju inte alltid skriva så himla långa inlägg. Vi hörs snart igen.

Kram Lilitha Hex

 

53133a5c1b41b682ddbe8dd3480b1454

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke