List

Snart är det Halloween

2

Jag tänker nästan varje dag att nu idag ska jag göra ett blogginlägg… Dagen går, och går och den går. Aftonen nalkas och sveps sakta över av kvällen. Kvällen blir natt. Oj, jag hann inte skriva i bloggen i dag heller. Tusan. Fast med 3 olika häxgrupper som behöver viss omsorg, hemmasysslor, lite ångest emellanåt, smyckestillverkning, mammapyssel, mobilspel så är det inte lätt att hinna med allt man vill.  

24 dagar kvar till Halloween den 31 oktober

Men jag kan berätta att jag håller på att skriva ett litet inlägg om pumpan… Ni vet den där orangefärgade frukten som man karvar ur och ställer ut på Halloween. Men hur är det? Är pumpan verkligen en frukt?12074494_10153383378848089_5349096948745867270_n Och varför ställer man ut pumpor till Halloween. Och jag har ju faktiskt satt pumpafrön i år. Hur har det gått med mitt lilla pumpaland? Håll gärna lite extra koll på min blogg här framöver. Det kommer bli mycket Halloweenfeeling här inne. Och lite spökerier. BU!! Och så kommer jag att lotta ut ett vackert halsband, som du kan ha nu under höstens trevligheter. Höstedition – Gudinnehalsband. Missa inte det. Ha nu en underbar och magisk höstdag.

Kram Lilitha Hex 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Kerstin den

    Otroligt intressant, ser fram emot din pumpa blogg?

    • lilithahex den

      Tack, gulle dig. Kram Lilitha Hex

Lämna en tanke