List

Ett nytt kapitel i mitt liv…

7

Älskade bloggvänner. Det är här jag kommer att blogga i fortsättningen. Hoppas ni kommer att följa mig även här. Ett nytt kapitel har påbörjats i min levnadsbok. Nya spännande saker är på väg in i mitt liv. Saker jag inte kan berätta om än. Allt har sin tid. Det har varit mörkt väldigt länge. Men jag kan nu se ljuset längst där borta i slutet av den mörka skogen. Det är ett vacker sken i många olika nyanser. Nyanserna dansar lockande och förföriskt framför mig, och det bränns i mina fingertoppar när jag längtande sträcker mina händer för att röra vid dem. Tålamod har aldrig varit min grej. Men nu är det bara att stanna till och gilla läget. Min tid kommer.

Puss å kram/Lilitha Hex

 

Häxvandring...4

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

7 kommentarer

 1. Mooncandle/Ancie den

  Följer din nya blogg =) och Önskar dig det Bästa i dina nya kapitel i livet!! =) <3

  • lilithahex den

   Tack sötnos.

 2. Helena den

  Följer dig gärna. Glad att du har en ljus framtid med spännande saker framför dig! Varm kram

 3. Ellino Blomqvist den

  Kram

 4. Maritza Blomerus den

  Älskar allt du skriver på fb & kommer att följa dig här också i den mån jag får tid att andas

 5. Mim Albrektson den

  Allt har en mening………

 6. viveca cruickshank den

  Gött att veta att du ser ljuset…Lycka till med Allt! Kram på dig♥

Lämna en tanke