Lista

Magisk lördag

0
kungsan 5

Fabian trivs i Stockholm

Vi har besök från Piteå här under helgen. Det är min mans kusinbarn, Fabian, han kommer egentligen från Österrike/Ungern men är och studerar till körledare uppe i Piteå. Men nu är han här och hälsar på och han ville gärna åka in till Stockholm. Lite lyckat var det då att det var “Körsbärsblommansdag” inne på Kungsträdgården i dag. Har ju sett massor av facebookbilden på vänner som står med/vid rosa blommor. Har faktiskt länge undrat var det är och var dem är. Men nu vet jag bättre. Och jäklar vad folk det var inne i city. Jisses. Jag blev alldeles yr när jag gick där. Men lite trevligt var det, trots att jag kände mig som en bonde där jag gick. Man har allt blivit lite mossig med åren. Det blir gärna så när man går och lallar i den vanliga vardagen dag ut och dag in. Man glömmer liksom bort att det finns en värld utanför Haninge….hahaha.

kungsan kungsan 2

                                                               Mina vackra döttrar

Vi hade i alla fall tur med vädret, och fast det var kallt så sken solen vackert ovanför oss. Och vad måste man köpa om man är inne i city en sån här trevlig och solig dag. Glass förstås. Lovisa sprang till glasskisoken. Och visst var det gott med glass, men jag saknade helt plötsligt mössa och vantar när jag ätit upp glassen. Burr. Men det fick det väl vara värt.

kungsan 4

Glass är gott

Och nu…

Vilka får mina magiska ljus? 

Här kommer vinnarna i min litta utlottning. Min man fick helt sonika säga två nummer mellan 1 och 44, i den ordning som kommentarer kommit in. Och de som kommer att få ett magiskt ljus är. Trumvirvel!

  • ERIKA ERIKSSON
  • CHRISTINA MIKKOLA JÄGHAMMAR

Grattis! Om ni skickar mig era adresser, kommer ni under veckan att få ett magiskt häxljus från mig. Och ni alla andra, tack för era fina kommentarer. Jag önskar jag kunde skicka ett ljus till er allihopa. Men en utlittning är en utlottning. Och jag lovar att jag kommer att ha flera utlottningar här framöver.

Nu blir det grillning och lite härligt kvällsmys här hos oss.

Ha nu alla en magisk lördag. Se till att äta gott, kramas, älska, mysa eller vad ni nu än väljer att göra.

Puss & Kram  Lilitha Hexkungsan 6

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke