Lista

Påskhäxeri

0

I morgon är det påskafton och många inbjudande påskbord kommer vackert att bli uppdukade. Och hur man än väljer att fira denna högtid, så brukar en och annan dryck oftast intas. Så för att hedra alla häxor, (kvinnor och män), dessa starka och förföljda, tänker jag bjuda på en liten “snapsvisa” som kan sjungas för full hals. Man har inte roligare än man gör sig . Det är dock inte jag som skrivit den.

Påskhäxeri”Här är en liten visa ni kan sjunga vid påskbordet. :) Påskhäxeri (mel: Flickan i Havanna) Påsk betyder häxeri Och i handen håller vi Magisk brygd som inom kort Snabbt ska trollas bort Hokus, pokus mystikums Abrakadabra, fummelfjums Häxebrygd i halsen rinn Simsalabim, försvinn! Ha nu en trevlig påsk med mycke ägg och kärlek.<3”

(mel: Flickan i Havanna)

Påsk betyder häxeri
Och i handen håller vi
Magisk brygd som inom kort
Snabbt ska trollas bort

Hokus, pokus mystikums
Abrakadabra, fummelfjums
Häxebrygd i halsen rinn
Simsalabim, försvinn!

Ha nu en trevlig påsk med mycke ägg och kärlek.

Puss å Kram ♥ Lilitha Hex

 

00000000000000000

Glad Påsk!

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke