List

Ett nytt kapitel i mitt liv…

7

Älskade bloggvänner. Det är här jag kommer att blogga i fortsättningen. Hoppas ni kommer att följa mig även här. Ett nytt kapitel har påbörjats i min levnadsbok. Nya spännande saker är på väg in i mitt liv. Saker jag inte kan berätta om än. Allt har sin tid. Det har varit mörkt väldigt länge. Men jag kan nu se ljuset längst där borta i slutet av den mörka skogen. Det är ett vacker sken i många olika nyanser. Nyanserna dansar lockande och förföriskt framför mig, och det bränns i mina fingertoppar när jag längtande sträcker mina händer för att röra vid dem. Tålamod har aldrig varit min grej. Men nu är det bara att stanna till och gilla läget. Min tid kommer.

Puss å kram/Lilitha Hex

 

Häxvandring...4

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

7 kommentarer

  1. Maritza Blomerus on

    Älskar allt du skriver på fb & kommer att följa dig här också i den mån jag får tid att andas

Lämna en tanke